Media Stage

Media Stage

Media Stage is een bedrijf dat zich richt op het bieden van stageplaatsen in de media-industrie. Het is opgericht in 2015 door twee jonge ondernemers die zelf ervaring hadden opgedaan in de media en zagen dat er een grote vraag was naar goede stageplekken. Het doel van Media Stage is om studenten de kans te geven om praktijkervaring op te doen en zo hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Een stage bij Media Stage is niet zomaar een stage. Het bedrijf werkt samen met gerenommeerde mediabedrijven in verschillende sectoren, zoals televisie, radio, print en online media. Hierdoor kunnen studenten kiezen uit een breed scala aan stageplekken die aansluiten bij hun interesses en studie. Bovendien zorgt Media Stage voor goede begeleiding en coaching tijdens de stageperiode, zodat studenten het maximale uit hun stage kunnen halen.

Het unieke aan Media Stage is dat het ook workshops en trainingen aanbiedt naast de stage. Deze workshops zijn gericht op het ontwikkelen van specifieke vaardigheden die belangrijk zijn in de media-industrie, zoals camerawerk, montage, schrijven voor verschillende media en social media skills. Deze extra trainingen geven studenten een voorsprong op de arbeidsmarkt en maken hun stage bij Media Stage nog waardevoller.

Daarnaast organiseert Media Stage regelmatig netwerkevenementen waarbij studenten in contact kunnen komen met professionals uit de media-industrie. Dit biedt studenten de mogelijkheid om hun netwerk uit te breiden en eventueel zelfs een baan te vinden na hun stageperiode. Het bedrijf heeft een groot netwerk opgebouwd en werkt samen met bekende namen in de media, waardoor de kansen op een baan na de stageperiode aanzienlijk worden vergroot.

Media Stage richt zich niet alleen op studenten, maar ook op mediabedrijven. Het bedrijf helpt bij het vinden van geschikte stagiairs voor openstaande stageplekken en biedt ondersteuning bij het begeleiden van de stagiairs. Op deze manier zorgt Media Stage voor een goede match tussen student en bedrijf, wat resulteert in tevredenheid aan beide kanten. Bovendien is het voor bedrijven een kans om nieuw talent te ontdekken en mogelijk toekomstige werknemers aan te trekken.

Media Stage is een bedrijf dat zich blijft ontwikkelen en vernieuwen. Zo lanceerden ze onlangs een online platform waarop studenten en bedrijven elkaar kunnen vinden en contact kunnen leggen. Dit maakt het proces nog efficiënter en zorgt voor een snellere match tussen student en bedrijf. Ook gaat Media Stage in de toekomst samenwerken met buitenlandse media, waardoor studenten de mogelijkheid krijgen om internationale ervaring op te doen tijdens hun stage.

Kortom, Media Stage is een waardevolle partner voor zowel studenten als mediabedrijven. Het biedt studenten de kans om praktijkervaring op te doen en zich te ontwikkelen in de media-industrie, terwijl bedrijven kunnen profiteren van nieuw talent en ondersteuning bij het begeleiden van stagiairs. Het is een dynamisch en innovatief bedrijf dat de toekomst van de media-industrie een boost geeft door te investeren in jong talent.

Media Stage

Loop jouw media stage bij Creativebros

Klik hier voor media stages